Lediga jobb

Erfaren projektör/uppdragsledare för projektering av el- och telesystem

Om rollen

I rollen som uppdragsledare blir du ansvarig för uppdragen både ekonomiskt och tekniskt. Du får också bidra till att vidareutveckla vår kompetens inom området. Det är viktigt att du har erfarenhet av att leda uppdrag självständigt. Du kommer också att få ansvara för att utveckla befintliga kunder och skapa affärer. Dessutom kommer du att arbeta aktivt med CAD-projektering och konstruktionsfrågor.

Om egenskaper och krav

Som person är du en prestigelös lagspelare som tycker om stort eget ansvar. Viktigast är att du har rätt inställning, vill fortsätta lära dig mer, kan ta initiativ och alltid sätter kunden i fokus. För att lyckas i rollen krävs också att du har ett ärligt engagemang i dina uppdrag och sporras av att ligga steget före. Du har förmågan att se nya möjligheter att skapa kostnadseffektiva lösningar åt våra kunder. Lösningar som är hållbara över tid och ur ett miljöperspektiv. Dessutom är du flexibel och en naturlig nätverkare som kan skapa goda relationer både internt och externt. Det är viktigt att du har förmåga att se affären i din verksamhet och att du engageras av att samarbeta med både internt och externt.

Du som söker har:

  • Har examen som elteknikingenjör eller gymnasieingenjör inom elkraft eller annan relevant utbildning
  • Arbetat som uppdragsledande konsult under minst 5 år eller projektledare som entreprenör
  • Goda kunskaper inom AutoCAD och MagiCad eller MEP
  • Erfarenhet av att driva egna projekt
  • Vana av, och förmåga att, skapa och upprätthålla egna kundkontakter 

Om oss

Företaget verkar i huvudsak som konsulter för el-, tele- och säkerhetssystem i fastigheter. Vårt mål är att leverera tjänster med hög kvalité som ger stor kundnytta. Vi finns på centralt belägna kontor i Karlstad och Kristinehamn. Vi har en trogen kundkrets och positiv orderingång även från nya kunder. Vi är otroligt stolta över alla kunduppdrag vi fått den senaste tiden. Därför behöver vi förstärka vår personalstyrka.

Placeringsort:

Karlstad

Om ansökan och kontakt

För information om tjänsten kontakta Jonas Johansson 073-585 56 47 eller Magnus Karlsson 073-950 06 40. Alternativt maila oss på info@varmlandselsystem.se. Till ansökan bifogar du personligt brev samt CV.