Jonas Johansson

Jonas Johansson El- och telekonsult

OM MIG

Namn: Jonas Johansson
Epost: jonas.johansson@varmlandselsystem.se
Tel: 073-585 56 47

PROFIL

Efter nästan 28 år som anställd i olika konsultföretag var det dags att ta nästa steg! Från 2016 gick jag in som delägare i Värmlands Elsystem AB. Eget företag hade känts lockande under några år och när denna chans till delägande dök upp fans ingen tvekan, vi kör!

Under de år jag jobbat som konsult har jag hållit på med det mesta inom el- och telesystem för fastigheter. Med åren har tyngdpunkten i mina uppdrag gått från projektering till kontroll och besiktning. Nu finns ett nytt moment med som egen företagare, vilket känns både spännande och utmanande, här har jag en hel del att lära. Det är kul!

På min fritid är det mina två barn och deras intressen som gäller. Har under 2016 efter 8 år avslutat åtaganden som ledare i Norrstrands IF för min dotters fotbollslag, så nu finns mer tid till andra aktiviteter. Huset på Kroppkärr kräver sitt och genom åren har många timmar lagts ned på renovering, snart börjar det kanske bli läge att börja om!

När tid finns att ta för andra aktiviteter cyklar jag gärna, helst racer men även mtb. Vintertid åker jag gärna skidor utför. Resor till varmare breddgrader är också kul.

Det var några rader om mig.

 /Jonas

 • Karlstad
  Herrgårdsgatan 6A
  652 24 Karlstad
  Telefon: 054-77 17 322

 • Kristinehamn
  Södra Staketgatan 13A
  681 40 Kristinehamn
  Telefon: 054-77 17 322

© Copyright 2017