Per Edgren

Per Edgren Elkonsult

OM MIG

Namn: Per Edgren
Epost: per.edgren@varmlandselsystem.se
Tel: 076-213 80 29

PROFIL

Att få vara med och forma ett företag som växer och som man trivs i är en skön känsla. Trevliga arbetskompisar som alla vill och gör ett bra jobb. Detta uppskattas av inte minst kunder men även av andra i vår närhet. Med ett friskt företag kan man lättare slappna av och ägna sig åt andra måsten och fritidsaktiviteter.

Många timmar i stolen blir det, men om kroppen mot förmodan skulle röra på sig blir det gärna aktiviteter som långfärdskridskor, skidor på längd men helst utför tycker jag är kanon. Det blir några svängar per säsong. Löpning trivs jag också bra med, det gäller bara att komma i skorna.

Sjön och stugan hör till sommaren. Stugan på ön i Vänern är ett trevligt projekt som tar nästan all min lediga tid då isen inte ligger. Det blir en hel del bärande från brädgården till kärran till båten till stugan.

Huset kräver sitt underhåll, om och tillbyggnader har förföljt mig genom åren. Ibland kommer jag in på något stickspår med finsnickeri som t.ex. högtalarbyggen. Om du är ute efter riktigt bra ljud utan att bli ruinerad så kan jag rekommendera Valutronics SQ50. Jag har byggt 7st. Dessutom 2st VH1:or och 2st SQ150

Det var lite om mig :-)

 

//Per

 • Karlstad
  Herrgårdsgatan 6A
  652 24 Karlstad
  Telefon: 054-77 17 322

 • Kristinehamn
  Södra Staketgatan 13A
  681 40 Kristinehamn
  Telefon: 054-77 17 322

© Copyright 2017